CERALINE SERAMİK KALEM 1000-1150°C - TEK RENK
search
  • CERALINE SERAMİK KALEM 1000-1150°C - TEK RENK

CERALINE SERAMİK KALEM 1000-1150°C - TEK RENK

Ceraline Mum Boya Kalem Seti 1000 C - 1150 C- Tek Renk

10 Ürün
CSSBK-TEKLİ
€5,9322 + KDV
₺259,83
KDV Dahil
Renk:
Adet
  SSL Sertifikalı

Güvenli Alışveriş

  Aynı Gün Kargo

Stoktan Teslim

  Güler Yüzlü Hizmet

Mutlu Müşteri

1 ADET KALEM İÇİN GEÇERLİDİR.

Renkler ve versiyonlar

CERALINE Mum Boya Kalemi 10 temel renk ve 4 oksit (FeO, CoO, CuO ve MnO) olarak çıkar. Tüm renklerin 2 versiyonu mevcuttur: seramik için SK 02a ve porselen için SK 7.

Talep üzerine ve minimum hacim için mum boya kalemleri SK 05a versiyonun da mevcuttur.

Düşük sıcaklık sürümü, yüksek sıcaklıkta da kullanılabilir, ancak kurulu hat biraz kaybolacaktır. Yüksek sıcaklık sürümü, düşük sıcaklıkta kullanılamaz çünkü renkler yapışmayacaktır.

Boyama yüzeyleri ve anti-flux

CERALINE Mum Boya Kalemleri yüzeyleri renklendirmek için tasarlanmamıştır. Ancak mumun su tutmaz özelliğinden dolayı çizimi pigment veya cila ile doldurmak daha hızlı ve daha doğru olacaktır. CERALINE'nin anti-flux karakterinden dolayı, antik Cuerda Seca tekniğine benzer şekilde, pişirim sırasında bitişik sırın taşması olmayacaktır.

Silinmez gerçek renkler

CERALINE Wax Crayons ile hafif pürüzlü olan tüm seramik temelleri çizebilirsiniz. Kurulan çizgiler silinmez. Bu nedenle CERALINE çizgilerini aşındırmadan fırça ile cilalamak mümkündür. CERALINE çizgilerini maskelemeden üzerine de kapatıcı sır uygulayabilirsiniz. İndirgeyici atmosferde pişirildikten sonra bile renkler sabittir.

CERALINE Mum Boya Kalemleri hangi yüzeylerde kullanılabilir?

CERALINE Balmumu Boya Kalemleri pişmiş kil üzerinde kullanılacaktır, ancak kilin yüzeyi çok pürüzsüz olmamalıdır çünkü mum, tıpkı kağıt üzerindeki sıradan mum boya kalemleri gibi yapışmaz. Pürüzsüz kil önce zımpara kağıdı ile pürüzle dirilebilir

İndirgeyici atmosfer altında ateşleme.

Tüm renkler ve oksitler, indirgeyici atmosferde olduğu gibi oksitleyici altında da pişirilebilir. Özellikle demir ve bakır oksit indirgeme pişirimleri için daha uygundur ve şaşırtıcı sonuçlar verir.

CERALINE mum Boya Kalemleri ile boyama yüzeyleri?

CERALINE Mum Boya Kalemleri yüzeyleri renklendirmek için uygun değildir. CERALINE pastel boya şeklinde sır değil, pigment astardır. Sırın yapışmasına izin verecek kadar gölgeleme arasında yeterli boşluk olduğu sürece CERALINE ile gölgeleme yapmak mümkündür. Sırlama sonrasında uygulanan CERALINE çizgileri üzerinde kene damlaları oluşursa, en iyi şekilde yumuşak bir fırça kullanarak yayabilirsiniz.

Çalışma sıcaklığı

CERALINE Balmumu Boya Kalemleri 30 °C'nin altında saklanmalı ve kullanılmalıdır, ancak biraz ılık olan pişmiş kil üzerine çizim yapmak mümkündür (örneğin bir saç kurutma makinesi ile). Bu size daha dolgun bir çizgi ve daha fazla efekt yaratma fırsatı verecektir.

 

 

SK 02a veya SK 7

SK 02a, 1050 °C ila 1150 °C arasındaki pişmiş toprak sıcaklıklar için ve SK 7, 1150 °C ila 1300 °C arasındaki sıcaklıklarda pişirilen taş ürünler için tasarlanmıştır.

CERALINE Mum Boya Kalemi düşük sıcaklık için yüksek sıcaklıkta kullanılabilir. Bitişik sırlarda çizgiler hafifçe kaybolacaktır. Yüksek sıcaklık için CERALINE Mum Boya Kalemi, düşük sıcaklıkta pişirim için kullanılamaz. Pigmentler yapışmaz.

 

koni n°

ISITMA ORANI

 

150°C/saat

07a

970

06a

990

05a

1000

04.

1025

03a

1055

02a

1085

01a

1105

6a

1240

7

1260

8

1280

 

CERALINE hatları üzerine Sır Uygulama

CERALINE ile çizim yapıp sırsız pişirebilirsiniz. CERALINE hatlarını iyi bir şekilde tutturmak için tavsiye edildiği gibi biraz daha uzun süre ve daha yüksek sıcaklıkta ateşleme yapmak gerekir.

 

 

Sırsız CERALINE çizimi

CERALINE ile çizim yapıp sırsız pişirebilirsiniz. CERALINE hatlarını iyi bir şekilde tutturmak için tavsiye edildiği gibi biraz daha uzun süre ve daha yüksek sıcaklıkta ateşleme yapmak gerekir.

 

Sır ile CERALINE çizimi

CERALINE çizgileri ile süs çizimi yapabilirsiniz. Yüzeyleri sıraltı ile doldurursanız, nesnenin tamamına her zaman şeffaf bir sır uygulamanız gerekir. Bu, CERALINE hattını en iyi şekilde düzeltmeye yardımcı olacaktır. CERALINE çizgilerinin üzerine fırça ile de kapatıcı sır uygulayabilirsiniz. Pişirim sırasında CERALINE çizgileri silinmeyecek ve sır çizgileri kapatmayacaktır. CERALINE çizgilerinin renkleri değişmeden kalır.

 

CERALINE ve sinter engobe ile çalışma

Koyu kil veya düz yüzeyli bisque mal ile çalışıyorsanız, önce nesnenin üzerine sinter bir astar püskürtmenizi öneririz. CERALINE renkleri daha güzel ve taze kalacaktır.

 

CSSBK-TEKLİ
10 Ürün

İndir

CERALINE KULLANIM AÇIKLAMALARI

CERALINE KULLANIM AÇIKLAMALARI

İndir (788.47k)