Terra Color (Toz) Porselen Sırları 1200-1260°C Grüne Aue 8211 / 611
search
  • Terra Color (Toz) Porselen Sırları 1200-1260°C Grüne Aue 8211 / 611

Terra Color (Toz) Porselen Sırları 1200-1260°C Grüne Aue 8211 / 611

6 Ürün
8211 / 611
₺131,40
KDV Dahil
Ağırlık:
Adet
  SSL Sertifikalı

Güvenli Alışveriş

  Aynı Gün Kargo

Stoktan Teslim

  Güler Yüzlü Hizmet

Mutlu Müşteri

Ürün Numarası: 8211

Atış Aralığı: 1200 - 1260 ° C

Renk: Green

Bitiş: İpeksi mat

Sırlarımızın yüzey tipi pişirme sıcaklığına bağlıdır. Bu nedenle belirtilen değer, ortalama bir sıcaklıkta (belirtilen pişirme aralığına bağlı olarak) ateşleme koşullarımız altında ortaya çıktığı için sır yüzeyi ile ilgilidir.

 Özellikle, kumtaşından sırlar, daha düşük bir ateşleme sıcaklığında daha mat bir şekilde yanma eğilimindedir. Pişirme sıcaklığı yükseldiğinde, efekt sırlarımızın çoğu hem parlaktır hem de kristal efektlerle serpiştirilir.

Tür: Efekt

Asit Dayanımı: Yok

Asit direncinin göstergesi, sağlık açısından (kurşun ve kadmiyum çözünürlüğü ile ilgili mevcut yasaya göre) yanı sıra, ateşlenen seramiğin optik bir bakış açısından (sır yüzeyinin asidik nedenlerle saldırısı) dikkate alınmalıdır. gıdalar).

 "Evet", test koşullarımız altında herhangi bir optik saldırıyı tespit edemeyeceğimiz anlamına gelirken "Hayır", test koşullarımız altında sır yüzeyinin optik bir saldırısının belirlenebileceği anlamına gelir. Her iki durumda da, formülasyonlarımızda kurşun veya kadmiyum içeren hiçbir hammadde kullanılmadı (ne etiketli ne de etiketsiz)!

 "Kadmiyum içeren pigment içerir" durumunda, kadmiyum çözünürlüğü için yasal sınır değerlerin normal üretim koşullarında uyulabileceği varsayılır.

Yasal düzenlemeler gereği, "Kadmiyum frit içerir" veya "Kurşun frit içerir" ibareleri ile yemek takımlarının uygunluğu ile ilgili bir açıklama yapmıyoruz.

 Bulaşık Makinesi Rezistansı: Orta

Pişirilmiş seramik parçalar bir bulaşık makinesinde temizlenirse, sır, yüksek sıcaklıkta hareket eden deterjan solüsyonuna maruz kalır, bu da sır yüzeyinin ya daha matlaşmaya ya da birçok durumda yanardöner bir parlaklık elde etmeye delil gösteren bir saldırıya yol açar.

Bulaşık makinesi direnci, herhangi bir darbe görülemiyorsa "İyi" olarak verilir. Pek çok durulama işleminden sonra bile sabit kalan sadece hafif bir atak varsa "Orta" olarak belirtilir. Birkaç durulama işleminden sonra saldırı hızla arttığı anda direnci "Kötü" olarak tanımlıyoruz.

 Gastronomide bulaşıkları kullanırken dayanıklılığı iyi olan sırlar kullanılmalıdır, aksi takdirde bulaşıkların elle temizlenmesi tavsiye edilir.

 Bilgi

Mattan satene, ince yeşil. 1250 ° C'de parlak, mat, kristalin çökeltiler iki kez kaplanırsa.

Ek bilgi

Ateşleme Sıcaklıkları Vazolar:

önünde: 1250 ° C; arkada: 1220 ° C 

8211 / 611
6 Ürün