İzoref Sırüstü Sedef Lüster 10mL
search
  • İzoref Sırüstü Sedef Lüster 10mL

İzoref Sırüstü Sedef Lüster 10mL

65 Ürün
lüster
₺250,00
KDV Dahil
Adet
  SSL Sertifikalı

Güvenli Alışveriş

  Aynı Gün Kargo

Stoktan Teslim

  Güler Yüzlü Hizmet

Mutlu Müşteri

İzoref Sırüstü Sedef Lüster 20ml

* 3. pişirim olarak 650°C'de fırınlanmalıdır. (Cone 020)

* Fırın pişiriminde 650°C sıcaklığa 3 saatte çıktıktan sonra fırınınızın küçükse bekletme yapmanıza gerek kalmadan soğutmaya geçebilirsiniz. Fırınınız 200 Lt ve üstündeyse 5 dakika bu sıcaklıkta ürününüzü bekletip sonrasında fırınınızı soğumaya bırakacak şekilde programlama yapabilirsiniz.

* 1 kat sürülür. Ürünü şişede sallamayın ve karıştırmayın.

* Sırlı ürünün üzerine sürdükten sonra parçanın tamamen kuruması için bekleyin (en az 1 saat).

* Fırın temiz olmalı ve baca açık pişirim yapılmalıdır. Ürünler dip dibe pişirilmemelidir. Aralarından havanın rahatça geçebilmesi gerekir.

* Piştikten sonra ince bir sır tabakası oluşacağı için ürün ovalanarak veya bulaşık makinesinde yıkanmamalıdır. Elde ve özenli bir şekilde yıkanmalıdır.

* Kahverengiye dönüyorsa, fırın gözetleme deliğine çok yakın alana yerleştirilip havaya direk maruz kalmıştır. Ürünü gözetleme deliğinden uzağa yerleştirdiğinizden emin olun ve tekrar fırınlayın.

* Pul pul veya tozlu görünüm varsa, sedef çok yoğun olarak kat kat uygulanmış demektir. Yumuşak bir bezle ovalayarak silin. Sonrasında 1 ince kat sedef uygulayın ve tekrar fırınlayın.

* Buzlu görünüm varsa yüksek sıcaklıkta ateşlenmiştir. Mor, mavi gölgeler veya lekeler varsa, ürünü sürerken fırçanız veya ürün yüzeyi temiz değildir. 1040°C'de ürünü fırınlayıp sedefi uçurun. Sonra tekrar yeni sedef cilası uygulayın ve 650°C'de fırınlayın. Fırçaların temiz olduğundan emin olun.

lüster
65 Ürün