EL-145 Ginger Root Mayco Element Artistik Sır 1000–1220°C
search
  • EL-145 Ginger Root Mayco Element Artistik Sır 1000–1220°C
  • EL-145 Ginger Root Mayco Element Artistik Sır 1000–1220°C

EL-145 Ginger Root Mayco Element Artistik Sır 1000–1220°C

17 Ürün
153.42.0050
$6,60 + KDV
₺267,69
KDV Dahil
Ağırlık:
Adet
  SSL Sertifikalı

Güvenli Alışveriş

  Aynı Gün Kargo

Stoktan Teslim

  Güler Yüzlü Hizmet

Mutlu Müşteri

EL-145 Ginger Root Mayco Element Artistik Sır 1000–1220°C

 

Koni 06 (1000-1031°C): Zencefil Kökü, turuncumsu kahverengi lekeli parlak, benekli boz kahverengi ve turuncumsu kahverengi sırdır. 1.fotoğraftaki görüntüdür. 3 fotoğraftaki görüntü redüksiyon fırınında pişmiş düşük ısıdaki halidir.

 

Koni 6 (1220°C): Renk, dokuyu kıran ve maviyi havuzlayan yarı saydam altın / kahverengiye dönüşür. Akışkandır. Yüzey sorunları meydana gelebilir. 2.fotoğraftaki görüntüdür. 2.fotoğraftaki görüntüdür.

 

İPUCU: Bu sır hareket ETMEKTEDİR. Dikey parçalarda kullanırken dikkatli olun, akmayı en aza indirmek için perdah kalınlığını alttaki üçte birlik kısma doğru azaltın.

 

Yapı: Akışkan Efektli Sır (1220°C’de akışkanlığı daha da artar)

Kutu içeriği: 4 oz - 118 mL / 16 oz – 473 mL

Pişirme Sıcaklığı: 1000-1220 °C

Toksik mi: Hayır

Gıdaya uygun mu: 1000-1031°C’de düz zeminde uygun sayılır, 1200-1220°C’de uygundur. Girintili-çıkıntılı zeminlerde veya sırda çatlama varsa uygun değildir.

 

1000-1031°C’de oksidasyon fırını ateşlemesinde orta ve yüksek ateş sırlarının estetiğine, hareketine ve akışkanlığına benzer bir görüntü elde etmek için tasarlanan Elements ve Elements Chunkies sırları, sanatçılara tek bir üründe sır uygulaması, ateşleme sıcaklığı gibi çok çeşitli seçenekler sunar. Ürün şekli ve sürüş yönü (dikey-yatay) bitmiş işin sonucunu etkileyecektir. Elements, bir ana renge ve float adı verilen ikincil bir renge sahip iki tonlu bir sırdır. Elements detay parçalarına uygulandığında, boşluklarda akışkan ve havuzlanan renk görünecektir. Uygulama ve fırınlama da sırın sonucunu etkileyecektir.

Elements ™ ve Elements ™ Chunkies, her renkte küçük farklılıklar meydana gelmek üzere, parlaklıktan mat renge değişir.

Elements renkleri, benzersiz görünümler oluşturmak için Elements Chunkies, Stroke & Coat, Foundations, Jungle Gems veya Stoneware gibi diğer sırlarla birlikte kullanılır. İki sır uygulamayı seçerseniz, sırlar arasında kimyasal etkileşim olacağını ve renkleri değiştirebileceğini unutmayın. 

Designer Liner tasarımları, Elements sırlar üzerinde kullanıldığında hareket etmeyecek veya karışmayacaktır.

Pottery Cascade, renklerde hareket yaratmak için Elements ile bir akışkan görevi görür. Elements veya Elements Chunkies'in altına, üstüne veya arasına eklendiğinde harika görsel efektler oluşturulur. Pottery Cascades, daha yüksek sıcaklıklarda elde edilen görünümleri yaratmak isteyen, düşük ateşli tasarımcı için mükemmeldir. Değişkenlik, iki tasarımın tam olarak birbirine benzememesini sağlar.

Pek çok Elements sırı, 1200-1220°C’de (Koni 6) pişirme ortamında stoneware çamur ile birlikte kullanıldığında güzel efektler yaratır. Koni 6 renk sonuçları, etiketin sol tarafında, koni 6'da ateşlenen sonuçların bir açıklamasını verir. Öğeler pişirme işlemi sırasında oldukça akışkan ve hareket edeceğinden uygulamada dikkatli olunmalıdır. Parçanın dibine doğru incelerek eşyanın altından uzak durun. Sırın hareketinden dolayı, eşyanın dökülmesini önlemek için sırın dikey bir parçanın alt üçte birlik kısmında sınırlandırılmasını öneririz veya başka bir sır ile doğal bir bitiş oluşturun. Birçok Elements ™ koni 6'da ilginç efektler üretir ancak rengi değiştirir. Kullanmadan önce rengi, yüzey özelliklerini ve hareketi belirlemek için test etmenizi öneririz. Bu sırın kullandığınız stoneware çamur gövdesine uyup uymadığını belirlemek için de test yapılmalıdır.

Düşük sıcaklık kullanımı için formüle edilmiş olsa da, Elements ve Elements Chunkies sırlarının çoğu daha yüksek sıcaklıklarda güzel performans gösterir. Kullanmadan önce rengi, yüzey özelliklerini ve hareketi belirlemek için test etmenizi öneririz.

Kullanmadan önce beş ila altı saniye sallayın. Sırları bir palete (karo, tabak, vb.) Dağıtın ve yumuşak bir fırça veya istediğiniz dekorasyon aksesuarıyla (sünger, mühür vb.) uygulayın. Fırçanızı doğrudan kavanozun içine daldırmak, özellikle başka sırlar kullanıyorsanız, kavanozun içindekileri kirletebilir. Parçanıza üç ila dört kat uygulayın. Elements sırları, 1000 °C’de olgunlaşacak şekilde tasarlanmıştır. Bunları geniş bir yüzey alanına uygularken geniş, yumuşak bir yelpaze fırçası öneririz.

Fırçayı önce suyla nemlendirin. Fırça tamamen doymuş (yüklü) ve her kat aynı yönde uygulanmıştır. Islak görünüm ilk kattan geçtiğinde, bir sonraki sır katını uygulayabilirsiniz. Pişirmeden önce sırın iyice kuruduğundan emin olun. Sıcaklık 1000-1031°C’de orta bir rampa / ateşleme hızı önerilir (saatte 120°C).

Bazı Elements sırları, çatlaklar ve yarıklar gibi yüzey dokuları sergileyebileceğinden, düşük ateşte pişmiş toprak kil gövdelerden üretilen yemek takımları için tavsiye edilmez. Sırlı yüzey kurşun ve kadmiyum sızdırma testlerini geçebilir ve bu nedenle yasal olarak Gıda Güvenliği olarak kabul edilirken, dokulu yüzeyi yeterince temizlemeye yönelik girişimler, alttaki gözenekli eşyanın suyu emmesine ve başarısız olmasına neden olabilir. 

Orta menzil veya yüksek yangın sıcaklıklarında pişirme sırasında yüzey dokusu ortadan kalkarsa, Elements sırları yemek takımı için güvenli kabul edilebilir. Düşük ateşli (1000-1031°C) yemek takımı için tavsiye edilir. Girintili çıkıntılı bir alan veya çatlama varsa güvenli değildir.

153.42.0050
17 Ürün

İndir