SW-154 Shipwreck Mayco Stoneware 1190-1285°C 473mL
search
  • SW-154 Shipwreck Mayco Stoneware 1190-1285°C 473mL
  • SW-154 Shipwreck Mayco Stoneware 1190-1285°C 473mL

SW-154 Shipwreck Mayco Stoneware 1190-1285°C 473mL

1. Fotoğrafta ki ürün Cone 6 - 1220°C'de fırınlanmıştır.

2. Fotoğrafta ki ürün Cone 10 - 1280°C'de fırınlanmıştır.

12 Ürün
153.42.0441
$23,10 + KDV
₺936,93
KDV Dahil
Adet
  SSL Sertifikalı

Güvenli Alışveriş

  Aynı Gün Kargo

Stoktan Teslim

  Güler Yüzlü Hizmet

Mutlu Müşteri

SW-154 Shipwreck Rain Mayco Stoneware 1190–1285°C 473mL

 

Koni 5/6 (1190-1240°C): Shipwreck, bir demir kristali içeren akuamarin parlak bir sırdır. Kristal erirken küçük bir demir lekesi belirir. Sır, su altı görüntüleri gibi gizemli görünüyor.

1. Fotoğraftaki görüntüdür.

 

Koni 10 (1240-1285°C): Renk koyulaşır.

2. Fotoğraftaki görüntüdür.

 

İPUCU: SW-212 Peacock temel sırdır. Daha açık bir kristal etkisi için, üçüncü kat SW-54 Shipwreck ile iki kat SW-212 Peacock uygulamayı deneyebilirsiniz.

 

Yapı: Stoneware Yüksek Isı Sır

Kutu içeriği: 16 oz - 473 mL

Pişirme Sıcaklığı: 1190-1285 °C

Toksik mi: Hayır

Gıdaya uygun mu: Evet

(SW-132, 182, 164, 185, 186, 187, 188, 403, 404, 405, 406 gıdaya uygun değildir)

(SW- 301, 302, 303, 304 ve 305 üzerine şeffaf sır uygulandığında gıdaya uygundur)

 

Mayco Stoneware sırları koni 5/6'da kullanılmak üzere tasarlanmıştır, ancak birçoğu koni 10 oksidasyonunda, indirgemede veya odun, tuz veya raku gibi diğer alternatif atmosferik ateşleme koşullarında da hoş ve stabildir. Koni 10 renk performansı, seramik sır etiketinin sol tarafında da bulunabilir. Kil gövdesi seçimi, sır uygulama kalınlığı, pişirme işlemi ve sıcaklık pişirim sonuçlarını etkileyecektir. Değişkenlik nedeniyle, resme uygulamadan önce test etmenizi öneririz.

 

Mayco Stoneware sırları, diğer sırların hem altında hem de üstünde harika bir katman olarak çalışır. Sanatçılar, iki sırın basit bir kombinasyonuyla inanılmaz sonuçlar elde edebilirler. Bu sayfadan sır kombinasyonlarına bakabilirsiniz.

https://www.maycocolors.com/glaze-combinations/

 

Mayco'nun Klasik, Mat, Kristal ve Parlak dahil olmak üzere Stoneware sır çeşitleri, sır kombinasyonları için çeşitli yüzeyler, dokular ve sonsuz olanaklar sunar. 

 

Stoneware Klasik ve Mat Sırlar: İyice karıştırın. Yumuşak pişirilmiş bisque (koni 04/06) üzerine uygulayın. İstenilen sonuca göre bir, iki veya üç kat uygulayın. Bir sonraki katı uygulamadan önce her katın kurumasını bekleyin. 5 / 6-10 konisinde ateşlenir. Ayrı sırlar ve koni 10 performansı için ek pişirme bilgileri için etikete bakın.

 

Mayco'nun Stoneware Classic ve Matte sırları, diğer sırlarla katman yapmak için mükemmeldir. Bu sırlar arasında performans açısından büyük bir çeşitlilik vardır, bunlardan bazıları performansları ve kombinasyonlarda uyumlulukları için tavsiye ettiğimiz SW-104 Siyah Ceviz, SW-106 Alabaster, SW-108 Yeşil Çay, SW-110 İstiridye, SW-128 Cordovan, SW-165 Lavanta Sisi, SW-166 İskandinav Mavisi, SW-167 Kum ve Deniz, SW-168 Mercan Kumları, SW-172 Macadamia, SW-173 Amber Kuvars ve SW-174 Deri. Diğer sırların hem altında hem de üstünde çok katmanlı olarak çalışırlar.

 

Mayco Stoneware sırları, AP Toksik Olmayan ve CL (Sağlık Uyarısı) etiketlerinin bir karışımıdır. Lütfen sağlık sınıflandırması ve uygun uyarılar için ayrı renk etiketini inceleyin. Classic serisindeki Taşlı sırların biri hariç tümü (aşağıya bakın), FDA standartlarına göre Gıda Güvenliğidir. Not: Bitmiş yazılım üreticilerinin, ticarete girmeden önce mallarını gıda güvenliğini test ettirmeleri gerekebilir. Aşağıda belirtilenler haricinde, The Stoneware sırlar, üreticinin talimatlarına göre kullanıldığında ve kil gövdenin vitrifikasyon sıcaklıklarına göre pişirildiğinde Yemek Takımı için de Güvenlidir. 

SW-132, SW-182, SW-164, SW-185, SW-186, SW-187 ve SW-188 sırlar yüzeyin dayanıksızlılığı nedeniyle Yemek Takımı için Güvenli Değildir, sadece süs amaçlı kullanım için tavsiye edilir. Bazı sırlar, Altta yatan kil gövdesinin yüzey dokusuna veya gözenekliliğine bakılmaksızın, pişirilmiş sır yüzeyi dayanıklı olmadığından ve yiyecek veya sıvılarla temastan etkilenebileceğinden yemek takımı için uygun olmayacaktır.

Mat Sırlar: SW-136 Ayrışmış Mavi, SW-137 Fırtına Grisi ve SW-138 Limon Beze, kat sayısı ile görünümü değişen eşsiz sırlardır. Bir kat daha fazla renk gösterirken, ek katlar beneklenmeyi ve beyaz renklenmeyi artıracaktır.

Taşlı Kristal Sırlar: Kristal sırlar, göz kamaştırıcı renk patlamalarıyla yüzeyde genişleyecek şekilde tasarlanmıştır. Kristaller kavanozun dibine yerleşecek ve ilk kullanımdan önce ve her kat arasında iyice karıştırılması gerekecektir. Bir yelpaze veya hake fırçası kullanarak iki ila üç kat uygulayın. Perdah ıslakken, dengeli bir kaplama elde etmek için fırçanızı kristalleri yeniden dağıtmak için kullanın. Kristallerin aşırı uygulanması iğne deliğine veya akmaya neden olabilir. Ateşleme sırasında ek harekete neden olabileceğinden, kristalleri dikey bir parçanın alt üçte birlik kısmına yerleştirmekten kaçının. Ayrı sırlar ve koni 10 performansı için ek pişirme bilgileri için etikete bakın.

 

Stoneware Gloss Glazes: Stoneware Gloss sırlar tasarımda, her yerde kullanılabilir ve orta sıcaklıklarda birbiriyle karıştırılabilirlik için ideal bir üründür. Tasarımınızın bütünlüğü değişmeden kalacaktır çünkü bu sırlar inanılmaz derecede sabittir ve çevreleyen renklerle hareket etmeyecek veya birleşmeyecektir. Ayrı sırlar ve koni 10 performansı için ek pişirme bilgileri için etikete bakın. Tüm Stoneware Gloss sırlarımız diğer sırlarla kaplanabilir. Rengin en görünür olmasını istiyorsanız, Stoneware Gloss sırlarımızı bir arada üst sır olarak uygulamanızı öneririz. Bir kombinasyonun temeli olarak uygulanması herhangi bir kötü etki yaratmayacaktır, ancak ürünün sabit doğası nedeniyle başka bir sır altında kaybolması muhtemeldir. Bu sırlar sır kombinasyonlarına fazla hareket katmaz.

Stoneware Gloss (Düz renkli Parlak sırlar) % 100 karıştırılabilir ve gölgeleme ve harmanlama için mükemmeldir. Gri mi arıyorsunuz? Tek parça SW-508'i üç parça SW-501'e karıştırın ve işte karşınızda, tüm gölgeleme ihtiyaçlarınız için mükemmel bir gri. Boya ile yapabiliyorsanız, Mayco'nun Gloss sırları ile de yapabilirsiniz! 10 basit sırdan oluşan bu paletle yaratabileceğiniz sonsuz renkleri keşfetmenin keyfini çıkarın.

STROKE & COAT® İLE TAŞ EŞYA

Birçok Stroke & Coat® sır orta seviyede iyi performans gösterir. Kırmızı, turuncu, sarı, mavi ve yeşil gibi daha koyu renkler koni 06 sonuçlarına göre koyulaşabilir. Ten rengi, mor ve pembe gibi daha açık renkler solacaktır.

 

ELEMENTS ™ İÇEREN TAŞ ÜRÜNLER

Birçok Elements ™ ve Elements ™ Chunkie, orta aralıkta kumtaşıyla birlikte kullanıldığında güzel efektler yaratır. Elements ™ oldukça akıcı olacaktır ve pişirme işlemi sırasında hareket edecektir, bu nedenle eşyanın altından uzak durun.

 

JUNGLE GEMS ™ İÇEREN TAŞ ÜRÜNLER

Jungle Gems ™ sırlar, çok ilginç sonuçlar için orta aralıkta performans gösterir. Kristaller daha yüksek sıcaklıklarda ek harekete sahip olacak ve daha çok bir harmanlama maddesi olarak işlev görecektir.

 

DESIGNER LINER ASTARLI STONEWARE

Designer Liner, sanatçıların 06 - 6 sıcaklıktaki konilerden net, hareketsiz çizgiler elde etmesini sağlar. Çizgi kalitesinde keskinliği sağlamak için Designer Liner'ın üzerinde hareket etmeyen yarı saydam veya berrak bir perdah kullanın.

 

MAJOLİKA

Mayco'nun Stoneware Gloss sırları, tasarım çalışmalarında ve orta sıcaklıklarda mayolika teknikleri için inanılmaz derecede stabil ve opaktır. Bu sırlar hareket etmeyecek veya çevreleyen renklerle birleşmeyeceğinden tasarımınızın bütünlüğü değişmeden kalacaktır. Koyu renkler yerine açık renkler kullanılabilir, parlak ve opak kalır.

153.42.0441
12 Ürün

İndir