SW-404 Black Mudcrack Mayco Stoneware 1190-1285°C 473mL
search
  • SW-404 Black Mudcrack Mayco Stoneware 1190-1285°C 473mL
  • SW-404 Black Mudcrack Mayco Stoneware 1190-1285°C 473mL

SW-404 Black Mudcrack Mayco Stoneware 1190-1285°C 473mL

1. Fotoğrafta ki ürün Cone 6 - 1220°C'de fırınlanmıştır.

2. Fotoğrafta ki ürün Cone 10 - 1280°C'de fırınlanmıştır.

6 Ürün
153.42.0489
$23,10 + KDV
₺928,61
KDV Dahil
Adet
  SSL Sertifikalı

Güvenli Alışveriş

  Aynı Gün Kargo

Stoktan Teslim

  Güler Yüzlü Hizmet

Mutlu Müşteri

SW-404 Black Mudcrack Mayco Stoneware 1190-1285°C 473mL

 

Koni 5/6 (1190-1240°C): Black Mudcrack, kabarık, çatlak bir yüzey oluşturan yüksek dokulu bir sırdır. Uygulama ne kadar kalın olursa yüzey o kadar dokulu olacaktır.

1. Fotoğraftaki görüntüdür.

 

Koni 10 (1240-1285°C): Doku düzleşir, renk siyah kalır.

2. Fotoğraftaki görüntüdür.

 

Yapı: Stoneware Yüksek Isı Dokulu Sır

Kutu içeriği: 16 oz - 473 mL

Pişirme Sıcaklığı: 1190-1285 °C

Toksik mi: Hayır

Gıdaya uygun mu: Hayır

 

Mudcrack, yüksek dokulu, kabarık ve çatlak bir yüzey oluşturmak için geliştirildi. Uygulama ne kadar kalınsa yüzey o kadar tekstüre olur. Mudcrack, doğrudan bisküvi üzerine veya diğer orta ısılı sırlarla kombinasyon halinde uygulanabilir. Gösterilen sonuçlar için doğrudan bisküvi ürüne 2-3 kat uygulayın. Sırın katlar arasında yarı kurumasına izin verin. Uygulama ne kadar kalın olursa yüzey o kadar dokulu olacaktır. Sır, pişirmeden önce parça üzerinde çatlamazsa, pişirildikten sonra çatlamaz. Yüzey dokusu nedeniyle bu sırların sadece dekoratif yüzeylerde kullanılmasını tavsiye ederiz. Ağır uygulama, pişmemiş sırın bisküviden çıkmasına neden olabilir. Kavanozdaki sır kalınsa, kuvvetli karıştırma ve çalkalama akışkanlığı artıracaktır. Bu sırlarla üretilen doku ve çatlama miktarı doğrudan sırın ne kadar kalın uygulandığının bir sonucudur. Daha ince bir uygulama, çok ince çatlaklara sahip daha pürüzsüz bir yüzey sağlar. Daha kalın bir uygulama, daha büyük çatlaklar ve daha dokunsal doku ile sonuçlanacaktır.

 

Magma, Çalkalayın ve iyice karıştırın. Gösterilen yonga sonuçları için doğrudan bisqueware'a uygulayın. 2-3 kat uygulayın. Sırın katlar arasında yarı kurumasına izin verin. Uygulama ne kadar kalın olursa yüzey o kadar dokulu olacaktır. Sırın parça üzerine lekelenmesi veya noktalanması ile daha kalın bir uygulama elde edilebilir. Light Magma, Dark Magma kadar krater oluşturmaz. Light Magma dokusunu artırmak için 5 kata kadar kullanmanızı öneririz. Slip treyler ile uygulanabilir. Yüzey dokusu nedeniyle bu sırların sadece dekoratif yüzeylerde kullanılmasını tavsiye ederiz. Hafif ufalanma yaşayabilirsiniz. Dark Magma, fırındaki diğer parçalara duman çıkaracaktır. Parçalar arasında yumuşak bir tuğla kullanmanızı veya ayrı tek bir fırın rafında kullanmanızı öneririz. Magmalar, farklı dokular ve efektler elde etmek için diğer Stoneware sırlarla birlikte kullanılabilir. Kullanmadan önce test etmenizi öneririz.

 

Mayco Stoneware sırları koni 5/6'da kullanılmak üzere tasarlanmıştır, ancak birçoğu koni 10 oksidasyonunda, indirgemede veya odun, tuz veya raku gibi diğer alternatif atmosferik ateşleme koşullarında da hoş ve stabildir. Koni 10 renk performansı, seramik sır etiketinin sol tarafında da bulunabilir. Kil gövdesi seçimi, sır uygulama kalınlığı, pişirme işlemi ve sıcaklık pişirim sonuçlarını etkileyecektir. Değişkenlik nedeniyle, resme uygulamadan önce test etmenizi öneririz.

 

Light Magma, Stoneware Gloss sırlarımızla (SW-501 ila SW-510) katmanlandırıldığında iyi çalışır. Dokuda minimum kayma olur ve bir miktar renk varyasyonu elde edilir. Mudcrack sırları aynı zamanda Stoneware Gloss sırlarımızla (SW-501 ila SW-510) katmanlanabilir. Hem Magma hem de Mudcrack sırları, dokuda bazı hafif varyasyonlarla Stoneware Washes (SW-301, SW-302 ve SW-305) ile iyi çalışır. Magma ve Mudcrack, farklı dokular ve efektler elde etmek için diğer Stoneware sırları ile birlikte kullanılabilir. Kullanmadan önce test etmenizi öneririz. Magma sırları, şeklinizin etrafındaki daha kontrollü çizgiler ve desenler için bir kayar treyler ile uygulanabilir. Mudcrack, biraz daha düz bir doku için Stoneware Gloss sırların üzerine uygulanabilir.

 

Sanatçılar, iki sırın basit bir kombinasyonuyla inanılmaz sonuçlar elde edebilirler. Bu sayfadan sır kombinasyonlarına bakabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=62irBkXkfLA&t=367s

https://www.youtube.com/watch?v=TpiR3F7rhDw

 

Mudcrack, Magma, Crackle White ve Crackle Matte Clear sırlar, üreticinin talimatlarına göre kullanıldığında her yaştan sanatçı tarafından kullanım için güvenli olan AP Toksik Olmayan olarak onaylanmıştır. Ancak pişirilen sırın dayanıklılığından dolayı yemek takımlarında kullanılması tavsiye edilmez. Bazı sırlar, altta yatan kil gövdesinin yüzey dokusundan veya gözenekliliğinden bağımsız olarak, pişirilmiş sır yüzeyi dayanıklı olmadığından ve yiyecek veya sıvılarla temastan etkilenebileceğinden, yemek takımı için uygun olmayacaktır. Zararlı olmasa da kesinlikle arzu edilmez. Yalnızca süs amaçlı kullanım için önerilir.

153.42.0489
6 Ürün

İndir